Ana-Maria Bălaş: „S-au implinit doi ani de când «tatăl meu spiritual» mă veghează din umbră“

Preferam să-mi rămână zidite în suflet cuvintele următoare pentru că d-l Artur Silvestri de acolo de Sus, mă veghează şi le stie. Mă simt prea “mică“ să scriu despre domnul Artur Silvestri. M-am hotărât în cele din urmă să scriu, sa rămână încă o dovadă că astăzi nu a rămas şi nu va dăinui doar Fapta Culturală a d-lui Silvestri, ci şi Fapta “Spirituală”.

L-am cunoscut pe domnul Artur Silvestri în momentul intrării mele în “lumea scriitorilor“. Participasem la mai multe concursuri naţionale literare unde câştigasem câteva premii şi menţiuni. In urma concursului naţional de debut literar organizat de Ed. Lumen îmi apăruse volumul de debut “ Replay la viaţă- jurnal de dimineaţă “. Incepusem să public la diverse reviste ( “Convorbiri literare”, “Oglinda”). Am trimis câteva poezii şi la ARP pentru revistele on-line Ecoul şi Tânarul Scriitor. Le crezusem uitate, dar a venit un mail în care eram anunţată că mi-au fost publicate. In acel moment am simţit o bucurie imensă. O mulţime de oameni <cititorii Intermundus Media> mă puteau citi acum on-line. Dupa câteva luni de publicare constantă  a poeziilor mele în Tânărul Scriitor şi a eseurilor în Ecoul, mi s-a propus să intru în “culisele “ ARP ca redactor.

Prima dată l-am cunoscut pe domnul Artur Silvestri în mediul virtual.

Am început cu proiectul Noul Orfeu, o  antologie de poezie on-line care mi-a atins “inima “. Vorbeam în fiecare seară on-line cu dumnealui. Imi dezvăluia tainele activităţii de redactie, instruindu-mă. Proiectul Noul Orfeu a fost ca un test “de admitere “, urmând apoi lucrul la Publicatiile ARP. După câteva luni, deşi nu ne întâlnisem niciodată, mi-a propus să merg la un congres internaţional ca reprezentant ARP, să înmânez câteva premii din partea Asociaţiei Române pentru Patrimoniu. Eram contrariată. Nu mă văzuse niciodată, dar avea o încredere mai mare decat aveam eu în mine. Mă “obliga” cu o fineţe de mare psiholog să ies singură din “carapace”.  >>>>>

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: