Ionuţ Caragea: „De Anul Nou, un cadou pentru voi“

Dragii mei romani de pretutindeni,m-am tot intrebat in ultima vreme… ce cadou sa va ofer cum, în ultima zi din acest an 2007 ? Poate o mica atentie… un dolar in ciorapei, o frunza de artar pentru ierbarul domniilor voastre, un bulgare de zapada pentru cei care iubesc mai putin ploile, o vedere cu Montrealul si Stadionul Olimpic, acolo unde Nadia hipnotiza paralelele, sau un poster cu Lucian Bute semnand un croseu de stanga… poate ca astea v-ar aduce, de peste ocean, un iz de Romanie imbracata in geaca pufoasa canadiana. Dar din pacate am ajuns la concluzia ca nu am posibilitatea sa expediez atatea cadouri. Si cum mi se spune si Poetul nascut pe Google, am decis, asa, ca un calugar cu net intr-un marsupiu de fibra optica, sa ma divid in vreo suta de adrese de email si sa va ofer, cu draga inima, cel de-al patrulea volum de poezii al subsemnatului, aparut la editura ieseana FIDES: Ionut Caragea – Omul din cutia neagra.

Prefata este semnata de criticul literar Marius Chelaru, iar postfata de catre poetul Adrian Erbiceanu. Tin sa le multumesc acestor domni pentru bunavointa lor, cat si domnului editor Dumitru Scortanu, pentru colaborarea frumoasa de pana acum. Volumul poate fi citit si in varianta html, pe siteul www.ionutcaragea.ro .

Si acum ma adresez colegilor de breasla din diaspora candiana, montrealeza, cat  si celor din Asociatia Scriitorilor Romani din Canada. Sper ca in noul an 2008 sa mai avem activitati prin care sa ne simtim si mai aproape de spiritul romanesc.

Pentru colaboratorii si prietenii mei. Va astept cu noi materiale pe siteul www.ionutcaragea.ro si la revista Sferaonline – www.sferaonline.ro . Ca recomandare, va invit sa cititi minunatele reviste aflate sub egida concernului Intermundus – http://intermundus.wordpress.com , concern care face eforturi deosebite pentru promovarea culturii noastre peste tot in
lume.

Va urez un An 2008 plin de bucurii si satisfactii, sanatate si… Traiasca Poezia !Cu multumire si stima,

IONUŢ CARAGEA

Lasă un comentariu

  • REFERINŢE / click pentru tema preferată

  • Serie noua, an VI, nr. 9 / 2011 o sumar

  • RSS Revista literara TANARUL SCRIITOR

    • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.
  • mai 2024
    L M M J V S D
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • ARHIVA/NUMERE ANTERIOARE

  • Panou